Onze tomaten telen we met een gedreven team, bestaande uit vaste medewerkers, flexmedewerkers en scholieren. Met zijn allen zorgen we ervoor dat alle tomatoes tasty worden, dat is waar wij voor staan.
‘Succes bereik je Samen’

Natuurlijk duurzaam.

Op ons bedrijf wordt jaarrond en maximaal biologisch geteeld. Dat wil zeggen dat natuurlijke vijanden van de plagen waar wij last van hebben, worden ingezet. Hierdoor kunnen de plagen op een natuurlijke wijze worden bestreden. Verder wordt er voor de bestuiving gebruik gemaakt van hommels. Door een optimaal klimaat na te streven en de juiste hoeveelheid water en mest te geven aan onze planten kunnen we een kwalitatief goed product oogsten volgens de richtlijnen van Global-GAP Tesco Nurture en Natures Choice.

Greenway I

Greenway I is gevestigd aan de Scheeweg, omringt door andere tuinbouwbedrijven. Deze locatie bestaat uit twee kassen, belicht en onbelicht. Hierdoor kunnen we op deze locatie jaarrond tomaten telen. Op deze locatie telen we:

N

Sweetelle

Een kleine losse snoeptomaat. Heerlijk zoet, lekker in de salade en als gezonde snack als tussendoortje.

Bij Greenway I zorgen Pawel, Wilco, Eric, Jessy en Mitchel er samen met een groep flexmedewerkers en scholieren voor dat de tomaten met perfecte kwaliteit naar de klant toe kan gaan.

Greenway II

Greenway II is gevestigd aan de Veilingweg, tevens is hier ook ons hoofdkantoor gevestigd. We telen hier tomaten onder belichting en zorgen dus jaarrond voor een zonnige temperatuur waarin onze tomaten heerlijk kunnen groeien. Deze locatie is voorzien van aardwarmte door Trias Westland. Hierdoor kunnen wij duurzamer telen.

N

Merlice trostomaten

Van deze trostomaten kun je heerlijke tomatensoep maken, maar is ook lekker door de salade of op brood!

Bij Greenway II zorgen Patrick, Ronny en Khalid er samen met een groep flexmedewerkers en scholieren voor dat de tomaten met perfecte kwaliteit naar de klant toe gaan.

Tasty Tomatoes

‘Tomaten, wie houdt er niet van?’

GEZOND GENIETEN

Bij Greenway worden de tomaten met tak en al van de plant geknipt en verkocht. Hierdoor kunnen de tomaten langer rijpen en een volle, kruidige smaak ontwikkelen. Dit zorgt voor Tasty Tomatoes. Onze tomaten zijn gezond en bijzonder rijk aan vitamines en antioxidanten.

Wist u dat tomaten:

Grote hoeveelheden vitamines bevatten? Waaronder vitamine C, A, B1, B2 en B6. Zij zorgen voor transport van zuurstof in het bloed, de gezondheid van lichaamscellen, voor de betrokkenheid bij celstofwisseling, DNA opbouw en vorming van bloedcellen. Daarnaast zijn tomaten caloriearm en dat betekent dat een tomaat een zeer verantwoord tussendoortje is!

IK BLIJF LEKKERDER BUITEN DE KOELKAST!

Bij een lage temperatuur verliezen onze tomaten de smaak die ze verdienen, daarnaast verliezen ze ook de voedingsstoffen die voor de consument zo belangrijk zijn.

Bewaar onze tomaten daarom op kamertempratuur (18c). Wanneer je onze tomaten onder de 15C bewaart bestaat de kans op LTB (lage temperatuur bederf), ingezonken plekken, rot, verkleuring en snelle bederfing.

Ook kan de tomaat door de lage tempratuur zuur gaan smaken en verliest hij de kruidige en volle smaak waar wij zo ons best op doen. Bewaar de tomaten tochtvrij, koel en droog.  Geniet van de Tasty Tomatoes.