Bij Greenway vinden we samenwerken erg belangrijk. Het is tevens één van onze kernwaarde.
‘’succes bereik je samen’’
Met veel plezier en succes werken wij samen met een aantal partners.

Greenvalley is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen twee telers die samen de toekomst in gaan. Greenway is één van deze telers. Door hier nauw mee samen te werken kunnen we van elkaar leren. Dit maakt ons als telers sterker door samen te innoveren en ontwikkelen.

Greenway werkt nauw samen met de professionals van bQurius. Zij zijn een adviesbureau binnen de tuinbouwsector. Door het inzetten van verschillende specialisaties helpen zij tuinbouwondernemingen advies in te winnen en te ontzorgen met een betere aansturing van processen binnen de organisatie als gevolg. ‘Embrace change’

Greenway is partner van Doorgroeienkan! Door de ontwikkelingen in de glastuinbouw zijn er leuke, uitdagende en inspirerende functies ontstaan. Op de website van Doorgroeienkan.nl vind je meer informatie over een carrière in de glastuinbouw, leuke vlogs, stage mogelijkheden en uitdagende vacatures. DoorgroeienKan.nl is geen wervingsbureau, de sollicitaties Neem gerust een kijkje welke vacatures of stages zij open hebben staan. Want: doorgroeien kan!

Onze verkoop wordt verzorgd door coöperatie DOOR. Zij zijn verantwoordelijk voor de verkoop, marketing en kwaliteitscontrole van onze producten. De tomaten worden verpakt bij DC Prominent, het gezamenlijke pakstation van de telers.

Greenway is lid van telersvereniging Prominent. Telers van Prominent kenmerken zich door het kweken van tomaten met topkwaliteit. Daarnaast werken alle aangesloten telers nauw met elkaar samen zodat kennis en ervaring kunnen worden uitgewisseld.

Greenway heeft een sterke band opgebouwd met telersvereniging Prominent, mede door de betrokkenheid van Jack Groenewegen vanaf de oprichting in 1993. Jack werd bestuurslid en is vanaf  2015 voorzitter van telersvereniging Prominent. Als voorzitter is Jack de verbinding tussen het bestuur en directie. Jack ziet zijn rol binnen Prominent als een mooie verantwoordelijkheid voor alle aangesloten telers en als verlengstuk van zijn eigen onderneming.